Aktiv grupp-Reiki

Släpp det tunga och känn dig lättare

Behandlingar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
300 kr

Du leds i gruppmeditation att aktivt frigöra tunga energier och att ta emot högfrekventa renande energier. Detta sätter igång naturliga läkningsprocesser hos dig, både på fysiska och psykiska plan.

Det innebär att reningsprocesser startas upp, vilket du kan känna av mer eller mindre i anslutning till meditationen, närmsta dagarna och ibland upp till tre veckor efteråt. Exempelvis kan man få tillfälligt ökad smärta och förträngda känslor kan komma upp.

Du som kommer bör vara redo för kraftfull rening och vara öppen för vägledning mot personlig utveckling och förändringar i ditt liv. Livet är rörelse, utveckling och växande. Stagnation och att stampa på samma fläck hindrar det naturliga livsflödet.

Själva energireningen/meditationen tar cirka 30-45 minuter beroende på hur många vi är. Kom i tid och stilla dig innan meditationen börjar!

Det är viktigt att du anmäler dig i förväg så att vi inte blir fler än att vi kan hålla rekommenderat avstånd. Avanmäl dig också om du ändrar dig, tack.

Fika ingår

I väntrummet bjuds på fika. Där finns alltid te, kaffe, kex, knäckebröd och honung. Du kan ta för dig när du väntar, men det kan också vara skönt att landa lite efteråt.

Datum:
17 nov, onsdag
20 dec, måndag
28 mars, måndag
30 maj, måndag
Tid:
Kl 18.30-19.30

Vi som håller i Aktiv grupp-Reiki

Har du frågor eller funderingar kring Aktiv grupp-Reiki? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Aktiv grupp-Reiki. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.