Reiki på distans

Komplett Reiki-behandling på distans

Behandlingar
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
950 kr
3-kort 2400 kr (=800kr/behandling)

Nästan som en vanlig fysisk behandling

Energi kan färdas över obegränsade avstånd och eftersom Reiki består av livsenergi gäller det samma för Reikibehandlingar. En fullständig Reikibehandling på distans går till på samma sätt som en vanlig fysisk behandling. Skillnaden är bara att klienten och Reikiterapeuten befinner sig på olika platser och i stället ser varandra på en skärm.
Läs mer om Reiki-behandling här.

En fullständig Reiki-behandling på distans

  • När du bokat behandling kontaktas du av Reikiterapeuten för att bestämma vilket media ni ska använda sedan; Skype, Zoom, FaceTime eller liknande.
  • Var redo på en lugn avskild plats i god tid. Förbered dig för en bekväm stund: skön sitt- eller ligg-plats, filt, musik, vatten och tänd gärna ett ljus.
  • Vid bokad tid tar ni kontakt för ett inledande samtal.
  • När ni avslutat samtalet sätter du på musiken och lägger dig eller sätter dig bekvämt till rätta. Slappna bara av och var öppen för att ta emot. Du kan gärna somna. Upplevelserna är väldigt individuella, precis som vid fysisk behandling.
  • Terapeuten tar kontakt med dig igen när det är klart. Ni samtalar om upplevelserna och om hur du kan gå vidare.
  • Du får veta vilka tider du kan ringa din Reikiterapeut om du behöver prata om något. Om det är din första behandling och du inte hör av dig kommer din terapeut att ringa dig efter ca en vecka.
  • Din terapeut ger dig betalningsuppgifter om du inte har betalt i förskott.

Vi som håller i Reiki på distans

Har du frågor eller funderingar kring Reiki på distans? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reiki på distans. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.