Reiki i grupp

Släpp det tunga och känn dig lättare

Behandlingar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
325 kr
3-kort 880 kr

Du leds i gruppmeditation att aktivt frigöra tunga energier och samtidigt förmedlar meditationsledaren reiki och andra kompletterande högfrekventa renande energier. Du blir aktiv i processen med att släppa det du inte längre behöver och att ta emot det du är redo för nu.

Detta sätter igång naturliga läkningsprocesser hos dig, både på fysiska och psykiska plan. Det innebär att reningsprocesser startas upp, vilket du kan känna av mer eller mindre i anslutning till meditationen, närmsta dagarna och ibland upp till tre veckor efteråt. Exempelvis kan man få tillfälligt ökad smärta och förträngda känslor kan komma upp.

Du som kommer bör vara redo för kraftfull rening och vara öppen för vägledning mot personlig utveckling och förändringar i ditt liv. Livet är rörelse, utveckling och växande. Stagnation och att stampa på samma fläck hindrar det naturliga livsflödet.

Själva energireningen/meditationen tar cirka 30-45 minuter beroende på hur många vi är. Efteråt kan du ta en kopp te och landa lite i upplevelserna.

Om du känner dig skör och behöver mycket vägledning och stöd är det bättre att i stället välja en enskild Reiki-behandling:

Läs mer om Reiki healing här.

3-kortet gäller även för Reiki-klinikens andra meditationer och i ett år från inköpstillfället.

Vi som håller i Reiki i grupp

Har du frågor eller funderingar kring Reiki i grupp? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reiki i grupp. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.