Healing svenska texter

Söker du litteratur om healing på svenska? Det finns många olika former av healing, men reiki är den som är mest spridd över hela världen och som det också finns mycket forskning, studier och dokumentation om. Anledningen är att det är lätt att lära sig reiki och att det är en effektiv och säker metod som sätter fart på naturlig läkning. I Sverige är reiki godkänd som friskvård, men i många, många länder är den även integrerad på olika sätt inom den etablerade vården.

Reiki healing på svenska

Secourong Förlag har specialiserat sig på att sprida bra litteratur och kursmaterial om reiki healing på svenska. Notera dock att det krävs att man går en kurs och initieras till reiki av läraren. Initiering är en form av energirening och intoning som gör att eleven får kontakt med reikikällan, och därmed får förmågan att kanalisera reiki. Så det räcker inte att bara läsa en bok om reiki. Men det kan ändå vara en fördel att läsa om reiki – och att ta emot en reiki-behandling, innan man bestämmer sig för att gå en kurs.

Angelic Reiki® – en reiki-metod med extra energistrålar

Reiki-kliniken i Göteborg finns flera varianter av reiki-kurser med en mycket erfaren lärare. Du kan även delta online på en del av dessa kurser. Då är hela kursen i realtid och precis som en vanlig fysisk kurs, förutom att man ses via internet på en skärm.

Reiki litteratur på svenska

I Secourong Förlags nätbutik finner du bra litteratur om reiki som riktas både till nybörjare och till de mer erfarna reikiutövarna. Där finns bland annat:

Reikins själ - en gedigen reiki-bok med djupare kunskap om reiki healing
En gedigen reiki-bok för dig som vill fördjupa dig i reiki

På hemsidan kan du också läsa om reiki på svenska:
https://secourong.com/reiki