Angelic Reiki® 1&2

Nybörjarkurs

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Du bör ha tagit emot en Reikibehandling före kursen.
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
4500 kr

Nybörjarkursen i Angelic Reiki steg 1&2, innebär först och främst en andlig resa och ett personligt helande och växande för dig. Den ger dig också förmågan att förmedla denna energi till andra, vilket hjälper dem att helas och växa andligt. På denna kurs lär du dig även en distansteknik.

Kursen i Angelic Reiki inkluderar många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende i ditt praktiserande krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten i Angelic Reiki har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

Mer om Angelic Reiki®

En vidareutveckling av reikisystemet

Då vi är inne i en tid med vibrationshöjning på jorden har många människor nu blivit mogna för Angelic Reiki®, som är en vidareutveckling av reikisystemet. Precis som i reikisystemet, sker elevens energihöjning genom initieringar som sätter igång processer hos mottagaren. Det kan vara såväl fysiska, psykiska, mentala, emotionella, andliga som sociala.

Angelic Reiki® integrerar reiki med flera andra energistrålar och teorin bygger på äldre esoteriska visdomsläror. Även de som redan arbetar med starka energier får ytterligare kraftfulla energiredskap genom att invigas till Angelic Reiki®. Behandlingstiden är hälften så lång som en traditionell reikibehandling, då Angelic Reiki®-behandlingar tar mindre än en halvtimme.

Angelic Reiki®-systemet

Det finns fyra fristående kurser inom Angelic Reiki®systemet: 1&2, 3&4Professionell och master. För att marknadsföra att du arbetar med Angelic Reiki® krävs att du gått kursen Professionell.

Kevin och Christine Core grundade Angelic Reiki®-systemet under paraplyorganisationen ”The Foundation of Cosmic Fire” där tre kurssystem kompletterar varandra. Kurserna bildar tillsammans en treenighet av kärlek (New Shamballa), visdom (The Golden Heart Merkabah of Creation) och helande (Angelic Reiki®).

Svenska officiella hemsidan för Angelic Reiki®: www.angelicreiki.se
Internationella officiella hemsidan för Angelic Reiki®: www.angelicreikiinternational.com

Kurstillfälle
23 augusti, kl 17:00-20:00 (fredag)
24 augusti, kl 09:00-17:00 (lördag)
25 augusti, kl 09:00-17:00 (söndag)

Detta ingår i kursen

Fika & frukt
Kevin & Christine Cores kursmanual
Kristallspets för Angelic Reiki®
Två Angelic Reiki®-reningar och -initieringar
Ärkeänglarnas (30 st) initiering
Sex helandemetoder inkl. distans- och självhelande
Praktisera - ge och ta emot
Rena och anpassa kristaller m.m. till Angelic Reiki®
Teori om Angelic Reiki®
Förbereda ett utrymme för helande
Lagarna om helande
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövare
Diplom
Kursutvärdering
Ett uppföljningsmöte
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Angelic Reiki® 1&2

Har du frågor eller funderingar kring Angelic Reiki® 1&2? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Angelic Reiki® 1&2. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.