Avancerad Reikikurs (ART) – online-kurs

Holy Fire®V Avancerad Reiki – online

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Reiki 2
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
2100 kr

OBS! Detta är en online-kurs då deltagarna är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Kursen kallas också för ART, vilket är en förkortning av Advanced Reiki Training, en kurs som William Lee Rand introducerat.

Avancerad Reiki ingår i Reikimasterkursen, så det är inte nödvändigt att gå den före. Men om du av någon anledning inte är redo för masterkursen är detta ett värdefullt steg framåt. Du initieras till masterenergin vilket förhöjer din energifrekvens och ökar styrkan på din Reikienergi. Du får också lära dig några extra Reikitekniker.

Ursprungligen inkluderade ART även psykisk kirurgi/aurarening, men denna teknik är borttagen sedan uppgraderingen till Holy Fire® II, för att den då ersätts av en ännu effektivare teknik i masterkursen.

Kursen inkluderar praktisk övning, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke.

Läs mer om Holy Fire® här.

Läs mer om Usui-Reiki här.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information och när kursavgiften är inbetald postar vi litteratur till dig.

En del kurser kan vara kombinerade med elever på Reiki-kliniken och elever som deltar online.

Kurstillfälle
11 oktober, kl 09:00-18:00 (fredag)

Detta ingår i kursen

Usuis mastersymbol; betydelse och användning
Initiering till masterenergin
Reiki-rörelsemeditation
Meditationer
Programmera kristaller med Reiki
Reiki-gitter som kontinuerligt sänder Reiki
Holy Fire helande-meditation
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövaren
Diplom
Kursutvärdering
Ett uppföljningsmöte
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Avancerad Reikikurs (ART) – online-kurs

Har du frågor eller funderingar kring Avancerad Reikikurs (ART) – online-kurs? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Avancerad Reikikurs (ART) – online-kurs. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.