Avancerad Reikikurs (ART)

Holy Fire®V Avancerad Reiki

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Reiki 2
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
1850 kr

FÖR DIG SOM VILL VARA MED VIA INTERNET: Info om online-kurs här.

Kursen kallas också för ART, vilket är en förkortning av Advanced Reiki Training, en kurs som William Lee Rand introducerat.

Avancerad Reiki ingår i Reikimasterkursen, så det är inte nödvändigt att gå den före. Men om du av någon anledning inte är redo för masterkursen är detta ett värdefullt steg framåt. Du initieras till masterenergin vilket förhöjer din energifrekvens och ökar styrkan på din Reikienergi. Du får också lära dig några extra Reikitekniker.

Ursprungligen inkluderade ART även psykisk kirurgi/aurarening, men denna teknik är borttagen sedan uppgraderingen till Holy Fire® II, för att den då ersätts av en ännu effektivare teknik i masterkursen.

Kursen inkluderar praktisk övning, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke.

Läs mer om Holy Fire® här.

Läs mer om Usui-Reiki här.

Datum:
Fredag 21 april
Fredag 3 november
Delta online - info här
Tid:
Kl 9.00 - ca 18.00

Detta ingår i kursen

Fika & frukt
Usuis mastersymbol; betydelse och användning
Initiering till masterenergin
Reiki-rörelsemeditation
Meditationer
Programmera kristaller med Reiki
Reiki-gitter som kontinuerligt sänder Reiki
Holy Fire helande-meditation
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövaren
Diplom
Kursutvärdering
Ett uppföljningsmöte
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Avancerad Reikikurs (ART)

Har du frågor eller funderingar kring Avancerad Reikikurs (ART)? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Avancerad Reikikurs (ART). Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.