Online-kurs: Journalföring

Dokumentation & journalföring för energiterapeut

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
900 kr. I anslutning till Reiki-samtalet kostar båda 1500 kr.
Reiki-klinikens elever halva priset.

OBS! Detta är en online-kurs. Alla deltagare är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Du som är lekman har inga krav på att dokumentera och föra journal, men det gör ditt arbete mer professionellt och seriöst, samt ökar patientsäkerheten. Det hjälper dig också att utvecklas som terapeut.

På Reikikurserna finns sällan tillräckligt utrymme för att gå igenom dokumentation och journalföring. Därför behövs en separat workshop för att gå igenom grundläggande metoder och lagar.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information.

Datum:
Tisdag 9 november
Tid:
kl 18.00-21.00

Detta ingår i kursen

Lagar och juridik
Etiska aspekter
Vad bör dokumenteras?
Vad får inte dokumenteras?
Dokumentationsmallar
Praktisk övning

Vi som håller i Online-kurs: Journalföring

Har du frågor eller funderingar kring Online-kurs: Journalföring? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Online-kurs: Journalföring. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.