Journalföring – online-kurs

Dokumentation & journalföring för energiterapeut

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
950 kr. I anslutning till Reiki-samtalet kostar båda 1730 kr.
Reiki-klinikens elever halva priset.

OBS! Detta är en online-kurs då deltagarna är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Du som är lekman har inga krav på att dokumentera och föra journal, men det gör ditt arbete mer professionellt och seriöst, samt ökar klient-säkerheten. Det hjälper dig också att utvecklas som terapeut.

På Reikikurserna finns sällan tillräckligt utrymme för att gå igenom dokumentation och journalföring. Därför behövs en separat workshop för att gå igenom grundläggande metoder och lagar.

Reiki-klinikens elever går workshopparna Dokumentation och Reikisamtalet för halva priset hos sin lärare.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information.

En del kurser kan vara kombinerade med elever på Reiki-kliniken och elever som deltar online.

Kurstillfälle
9 mars, kl 09:00-12:00 (lördag)

Online

Detta ingår i kursen

Lagar och juridik
Etiska aspekter
Vad bör dokumenteras?
Vad får inte dokumenteras?
Dokumentationsmallar

Vi som håller i Journalföring – online-kurs

Har du frågor eller funderingar kring Journalföring – online-kurs? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Journalföring – online-kurs. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.