Karuna Reiki®master – online-kurs

Holy Fire®III Världsfreds-Karuna Reiki®master

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Reikimaster sedan minst 6 månader
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
9500 kr

OBS! Detta är en online-kurs då deltagarna är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

KarunaReiki® är en fortsättning på Reikisystemet. Karuna är sanskrit och betyder medkännande handling grundad på visdom. Eleven initieras till åtta kraftfulla energistrålar som hör ihop med specifika symboler. Energistrålarna har specifika syften och effekter för att sätta igång inre processer och skapa kraftfullt helande. Dessa strålar är av så hög vibration att man först ska ha integrerat Reikimasterenergin för att vara redo för dem.

Holy Fire®III Världsfreds-Karuna Reiki® innebär att ytterligare en nionde kraftfull stråle tillkommer och den uppgraderar hela Reikisystemet till en högre medvetandenivå och styrka. Även alla initieringsprocedurer blir förenklade men ändå mycket kraftfullare genom Holy Fire®systemet. Grundaren William Lee Rand kallar nivån för Holy Fire®III Världsfred, fast det är den 5:e versionen av Holy Fire®.

Denna kurs ger dig förmågan att använda energierna för helande men också att lära ut Holy Fire®III Världsfreds-KarunaReiki@. Du kommer dessutom att kunna lära ut alla nivåer för Usui-Reikisystemet med Holy Fire®III Världsfreds-versionen .

Genom denna kurs får du även förmågan att hålla Reikikurser online, men vi går inte igenom det teoretiska och praktiska kring att hålla online-kurser. Den delen lärs ut separat på uppgraderingskursen Holy Fire®III Online som alltid hålls online. Har du gått Reiki-klinikens masterkurs kan du gå uppgraderingen för halva priset.

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

De åtta KarunaReiki®strålarna

  1. Förbereder eleven för att ta emot djupt helande på cellulär nivå och är också bra vid problem från tidigare liv.
  2. Helar djupt liggande problem som omedvetna mönster, barnmisshandel, sexuella övergrepp och skuggjaget.
  3. Fyller personen med kärlek och kan användas för att hela relationer och utveckla medkänsla. Den hjälper till vid ovanor och missbruk och att skapa nya goda vanor.
  4. Grundar personen genom att hela de lägre chakrorna och stärka förbindelsen med jorden. Den renar också sinnet, skapar beslutsamhet och hjälper till att manifestera mål.
  5. Integrerar ditt högre jag i kroppen, förbättrar inlärningsförmåga och kommunikation, samt ökar kreativiteten.
  6. Ger dig styrka att ta din rättmätiga plats, vara oberoende och förverkliga dina mål. Den är också en jordhealingenergi som förstärker din kontakt med naturen.
  7. Helar det förflutna, frigör rädsla och skapar frid och förtroende till livet. Den kan hela sömnproblem och ångest, samt öka klärvoajans.
  8. Hjälper dig att bli jordad, manifestera mål och prioritera, samt verkar för att harmonisera mänskligheten.

Karuna Reiki® är ett skyddat varumärke

Tidigare krävdes att läraren var registrerad för att undervisa detta. William Lee Rand har avslutat registreringssystemet, men fortfarande krävs att man följer manualerna för att använda namnet. Skillnaden är att det räcker att skicka in sitt diplom som visar vilken nivå man är behörig att köpa diplom och manualer för.

William Lee Rand har även registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke.

Läs mer om Holy Fire® här.

Läs mer om Reiki master här.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information och när kursavgiften är inbetald postar vi litteratur till dig.

En del kurser kan vara kombinerade med elever på Reiki-kliniken och elever som deltar online.

Kurstillfälle
8 november, kl 09:00-17:00 (fredag)
9 november, kl 09:00-17:00 (lördag)
10 november, kl 09:00-17:00 (söndag)

Online

Detta ingår i kursen

KarunaReikins® ursprung
Innebörden av Karuna
Energistrålarnas/symbolernas användningsområden
Praktisera med de 9 symbolerna
Meditationer
4 Master-tändningar (initiering)
Att utföra Tändningar och Placeringar (initieringar)
Mässande med KarunaReiki®
Toning med KarunaReiki®
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövaren
Diplom
Kursutvärdering
Ett uppföljningsmöte
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Karuna Reiki®master – online-kurs

Har du frågor eller funderingar kring Karuna Reiki®master – online-kurs? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Karuna Reiki®master – online-kurs. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.