New Shamballa

Mästarenergier och 13 dimensioner

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Inga
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
7800 kr

FÖR DIG SOM VILL VARA MED VIA INTERNET – meddela det vid anmälan.

Kevin och Christine Core som grundade Angelic Reiki®-systemet har även grundat New Shamballa. Denna kurs, Angelic Reiki® och Merkabah of Creation bildar tillsammans en treenighet av kärlek, visdom och helande. 

Shamballa är en plats där det råder harmoni, kärlek och acceptans och det du behöver finns i överflöd. Det är platsen där höga mästarenergier strålar samman. Det är en esoterisk plats, även om Shamballa sägs ha funnits på jorden, bland annat i tibetanska bergstrakter.

Det som vi har kontakt med i en esoterisk verklighet kan vi lättare skapa i vår jordiska verklighet. Så syftet med kursen är att du ska skapa en starkare förbindelse till Shamballa och till mästarenergierna för att manifestera dessa energier i ditt liv: villkorslös kärlek och icke-fördömande. Det innebär även att väcka den andliga krigaren inombords – att stå upp för sin sanning.

I New Shamballa träder vi in i 13 dimensioner av verkligheten. Du får information om dimensionerna och initiering till dem så du sedan lättare kan få kontakt med dem.

Kursen innehåller vissa praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende i ditt praktiserande krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

Nu är det även möjligt att delta online. Meddela om du önskar göra så.

Läs mer på Christine Cores hemsida.

Kurstillfälle
8 maj, kl 09:00-16:30 (onsdag)
9 maj, kl 09:00-16:30 (torsdag)
10 maj, kl 09:00-16:30 (fredag)
11 maj, kl 09:00-16:30 (lördag)
12 maj, kl 09:00-16:30 (söndag)

Detta ingår i kursen

Fika och frukt
Kevin & Christine Cores kursmanual
New Shamballas historia
Vad är Shamballa och vad innebär det i vardagen?
Karmarening med ärkeängeln Mikael
13 skapelsedimensioner och initieringar till dem
Praktik: multidimensionellt helande
Kanalisera högre medvetandeplan
Meditation med galaktiska raser
Affirmationer för framtiden
Initiering för att tjäna världen
Diplom
Kursutvärdering
Support efter behov

Vi som håller i New Shamballa

Har du frågor eller funderingar kring New Shamballa? Kontakta gärna någon av oss som har hand om New Shamballa. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.