Reiki 2 – online-kurs

Holy Fire®V Usui-Reiki 2

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Reiki 1
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
4100 kr

OBS! Detta är en online-kurs då deltagarna är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Du får ytterligare energihöjning och dina behandlingar blir effektivare. Du får redskap för att arbeta mer flexibelt med Reikienergin och rikta den specifikt genom att sända Reiki på långt avstånd, till förflutet, framtid, mål, orsaker och situationer. Dessutom lär du dig några behandlingstekniker som Reikisystemets grundare, Mikao Usui, använde sig av.

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke.

Läs mer om Holy Fire® här.

Läs mer om Usui-Reiki här.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information och när hela kursavgiften är inbetald postar vi litteratur till dig.

En del kurser kan vara kombinerade med elever på Reiki-kliniken och elever som deltar online.

Kurstillfälle
4 maj, kl 09:00-16:30 (lördag)
5 maj, kl 09:00-16:30 (söndag)
Kurstillfälle
14 september, kl 09:00-16:30 (lördag)
15 september, kl 09:00-16:30 (söndag)

Detta ingår i kursen

Reikibok (vilken beror på dina förkunskaper)
Reiki II-symbolerna – betydelse, de många användningsområdena
Symboltest
Reiki II-initiering
Koki-ho – blåsa in Reiki
Jacki-Kiri Joka-ho – energirening
Gyoshi-ho – sända Reiki med ögonen
Enkaku chiryo – sända Reiki på avstånd
Behandling med alla symboler
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövare
Diplom
Kursutvärdering
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Reiki 2 – online-kurs

Har du frågor eller funderingar kring Reiki 2 – online-kurs? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reiki 2 – online-kurs. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.