Reiki-samtalet – online-kurs

Stödsamtal vid Reikibehandling

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Långedragsvägen 21
426 71 Västra Frölunda
Pris:
950 kr
I anslutning till Journalföring kostar båda 1730 kr.
Reiki-klinikens elever halva priset.

OBS! Detta är en online-kurs då deltagarna är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Samtalet är en stor och väl så viktig del av Reikibehandlingen, eftersom den kan sätta igång många inre och yttre processer, samt skapa mycket frågor. Samtalet ska vara ett stöd samt hjälpa personen att reflektera och utvecklas. Denna workshop ger terapeuten grundläggande kunskaper som bland annat bygger på en magisterstudie inom psykiatrisk omvårdnad.

Reiki-klinikens elever går workshopparna Dokumentation och Reikisamtalet för halva priset hos sin lärare.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information.

En del kurser kan vara kombinerade med elever på Reiki-kliniken och elever som deltar online.

Kurstillfälle
9 mars, kl 13:00-16:00 (lördag)

Online

Detta ingår i kursen

Förhållningssätt
Relationen
Lyssnandet
Frågorna
Bekräftelsen
Vad samtalar vi om före?
Vad samtalar vi om efter?

Vi som håller i Reiki-samtalet – online-kurs

Har du frågor eller funderingar kring Reiki-samtalet – online-kurs? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reiki-samtalet – online-kurs. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.