Online-kurs: Reiki-samtalet

Stödsamtal vid Reikibehandling

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
inga
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
900 kr
I anslutning till Journalföring kostar båda 1500 kr.
Reiki-klinikens elever halva priset.

OBS! Detta är en online-kurs. Alla deltagare är uppkopplade på internet på samma gång och befinner sig på olika platser. Mer info om onlinekurs längre ner på sidan.

Samtalet är en stor och väl så viktig del av Reikibehandlingen, eftersom den kan sätta igång många inre och yttre processer, samt skapa mycket frågor. Samtalet ska vara ett stöd samt hjälpa personen att reflektera och utvecklas. Denna workshop ger terapeuten grundläggande kunskaper som bland annat bygger på en magisterstudie inom psykiatrisk omvårdnad.

Online-kurs

Onlinekurs innebär att vi har en kurs tillsammans som vanligt, men sitter i ett virtuellt klassrum. Vi kopplar upp oss på ett möte via internet och ser varandra på skärmen. Eleverna kan även kommunicera med varandra. För denna videokommunikation använder vi Zoom som du lätt installerar på din dator eller ipad utan kostnad. När du anmält dig mejlar vi dig mer information.

Datum:
Onsdag 10 november
Tid:
kl 18.00-21.00

Detta ingår i kursen

Förhållningssätt
Relationen
Lyssnandet
Frågorna
Bekräftelsen
Vad samtalar vi om före?
Vad samtalar vi om efter?
Praktisk övning

Vi som håller i Online-kurs: Reiki-samtalet

Har du frågor eller funderingar kring Online-kurs: Reiki-samtalet? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Online-kurs: Reiki-samtalet. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.