Reikimaster

Holy Fire® online Usui-Reikimaster (IV)

Kurser & Workshoppar
Förkunskaper:
Reiki 2 + journalföring & samtal
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
9100 kr
8250 kr om du gått Reiki-klinikens ART-kurs

Alla har stor nytta av denna kurs, samtidigt som det även är en lärarkurs. Kursen ger dig potentialen till mycket kraftfullt helande och personlighetsutveckling. På ART-kursen som är före denna, men som även ingår första dagen i denna kurs, får du tillgång till Usuimaster-symbolens energi, och på denna masterkurs höjer vi energinivån ytterligare med Holy Fire®-symbolen. Denna energi är mycket värdefull för alla; renande, helande och vägledande.

Mastergraden ger dig förmågan att lära ut alla nivåer av Holy Fire®IV Usui-Reiki. Är du tidigare KarunaReiki®-master kommer du även att kunna lära ut Holy Fire®IV Karuna Reiki®. Med Holy Fire®IV förenklas alla initieringsprocedurer.

Grundaren William Lee Rand kallar nivån för Holy Fire®III Online, men då det skapat missförstånd förtydligar vi att det är 4:e versionen av Holy Fire®. Men det är viktigt att förstå att man först måste ha Holy Fire®3 som grund, innan man kan bygga på med online-versionen.

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. 

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 

Genom denna kurs får du även förmågan att hålla Reikikurser online. Vi går dock inte igenom det teoretiska och praktiska kring att hålla online-kurser. Den delen lärs ut separat på uppgraderingskursen som hålls online: https://reikikliniken.se/kurser/holy-fire-online-reikimaster Vill du sedan komplettera med detta kan du göra det för halva priset.

Före kursen:
Du ska ha gått workshopparna Journalföring och Reikisamtalet eller ha motsvarande kunskaper. Du ska även ha lämnat in 10 dokumentationer före kursen. Om du kompletterar efter kursen får du ditt diplom efter kompletteringen.

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke. Läs mer om Holy Fire® här.

Läs mer om Usui-Reiki här.

Datum:
Fredag-söndag 22-24 oktober
Även som online-kurs här
Tid:
Kl 9-17

Detta ingår i kursen

Fika & frukt
Reikins själ av Petter, Lübeck och Rand.
Reiki-rörelsemeditation
Programmera kristaller med Reiki
Reiki-gitter som kontinuerligt sänder Reiki
Holy Fire helande-meditation
Usuis mastersymbol; betydelse och användning
Holy Fire®-symbolen; betydelse och användning
Holy Fire®IV Reikimaster-Tändning (initiering)
Att utföra Tändningar och Placeringar (initieringar)
Meditationer
Tolv himlar, ande och själ
Autentiska och kulturella jaget
Frigöra andliga bindningar
En Reikimasters andliga inriktning
Undervisning och öppna egen mottagning
Patientsäkerhetslagen som berör Reikiutövare
Diskussioner och fördjupningar efter behov
Diplom
Kursutvärdering
Ett uppföljningsmöte
Lärarsupport efter behov

Vi som håller i Reikimaster

Har du frågor eller funderingar kring Reikimaster? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reikimaster. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.