Reiki-möten

Reiki-Ringen i Väst

Möten
Förkunskaper:
Medlemskap
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
Ordinarie medlem: 20 kr + fika 20 kr

Efter en Reikikurs är det bra att fortsätta praktisera och träffa Reikivänner. Genom samarbete stärker vi varandra och lär av varandra.

Den 8 februari 2020 bildades vår lokala ideella förening Reiki-Ringen i Väst, och vi inledde direkt med regelbundna möten på Reiki-kliniken. På många av dessa möten får du även tillgång till lärarsupport genom Reiki-kliniken.

Nu har covid-19 gjort att vi ställt in våra möten i flera månader, och det verkar som restriktionerna kvarstår ytterligare månader. Det senaste mötet höll vi utomhus och det var väldigt fint att ha grupp-Reiki ute i naturen och meditera till fågelkvitter. Därför har vi nu bestämt att fortsätta med möten ute, så det är lätt att hålla avstånd, sittande på varsin filt. Platsen är Slottsskogen och vi möts vid Observatoriet.

Skulle det vara ruggigt väder kommer vi att hålla virtuella möten via internet. De som anmäler sig får då en länk till Zoom-mötet av kassören. Vi kommer att meddela hur det blir när vi har koll på väderprognosen.

Hemsida och Facebook-sida är under uppbyggnad men tills vidare har vi samlat lite info på en tillfällig sida:
Mer info och kontaktuppgifter till Reiki-Ringen i Väst här.

Datum:
2 juli, torsdag
10 augusti, måndag
10 september, torsdag
19 oktober, måndag
23 november, måndag
17 december, torsdag

Vi som håller i Reiki-möten

Har du frågor eller funderingar kring Reiki-möten? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Reiki-möten. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.