Uppföljningsmöten

för kursdeltagare

Möten
Förkunskaper:
Reiki 1
Plats:
Vegagatan 1
413 11 Göteborg
Pris:
Ingår ett möte efter Reikikurs

Dessa möten är ämnade för uppföljning av Reikikurserna och för att praktisera. Det ingår ett möte efter varje Reikikurs. Varje möte är ämnat att anpassas efter elevernas behov, så tala om önskemål i förväg eller på plats.

Vi startar oftast med en meditation. Sedan tar vi upp aktuella frågor i gruppen, men vill någon ha enskilt samtal sedan är det bara att säga till. Efter det ger ni varandra gruppReiki och/eller praktiserar i smågrupper, vilket som passar bäst för tillfället och enligt önskemål. Vid behov kan vi också träna på olika tekniker.

På de fysiska mötena samtalar vi över en enkel fika. Möten på vardagseftermiddagar inleder vi med drop-in-fika, men det kan även bli som avslutning ibland.

Det är bra att sedan fortsätta att praktisera och träffa Reikivänner. Den ideella föreningen Reiki-Ringen i Väst startade 8 februari 2020 och har nu regelbundna möten på Reiki-kliniken. Även på många av deras möten får du tillgång till lärarsupport. Klicka här för mer info om Reiki-Ringen i Väst.

Datum:
Online-möte söndag 24 januari
Tid:
kl 17.00

Vi som håller i Uppföljningsmöten

Har du frågor eller funderingar kring Uppföljningsmöten? Kontakta gärna någon av oss som har hand om Uppföljningsmöten. Fler medarbetare på Reiki-kliniken hittar ni här.