Reiki healing Göteborg

Reiki-kliniken i Göteborg har specialiserat sig på reiki healing Göteborg, men vi utför även reiki online / på distans. Det är en mjuk men mycket effektiv behandlingsmetod och självhjälpsmetod. Läs mer om Reiki healing här.

Reiki healing – var?

Reiki startade i Japan för 100 år sedan, och har sedan spridits över hela världen. Läs historien om hur reiki började här. Reiki har blivit allt mer och mer erkänd som en komplementärmedicinsk och holistiskt metod för ökat välbefinnande, men reiki har även integrerats inom konventionell vård över hela världen. Här kan du hämta en studie från 2016 som sammanfattar forskning och klinisk dokumentation om reiki. Mycket av materialet kommer från USA, där cirka tusen sjukhus erbjuder reiki. Vi finner också reiki inom vården i Australien, Sydamerika, Indien, Israel, Spanien, Tyskland, Storbritannien, Norge, etc, men i Sverige är det ännu inte etablerat inom konventionell vård, utan endast som friskvård och komplementärmedicin. Det har dock utförts en pilotstudie från 2017 i Göteborg om Reiki healing.

Så det ökade intresset märks även i Sverige och idag hittar du många seriösa terapeuter och lärare med professionell reikiverksamhet i städer som Göteborg, Stockholm och Malmö, men du kan också finna professionella reikiterapeuter i många mindre städer och samhällen. Förenade Reikiförbundet i Sverige har en lista över Reiki-terapeuter här.

Reiki healing Göteborg på Reiki-kliniken
Reiki healing på Reiki-kliniken i Kungssten, sydvästra Göteborg

Reiki-kliniken i Göteborg finns på Långedragsvägen 21 i Kungssten, sydvästra Göteborg. Här finns kontaktinfo och hur du hittar hit.

Läs mer om klinisk reiki-dokumentation runt om i världen här.

Reiki healing Göteborg – när?

Det finns möjlighet att boka reikibehandling hos oss på Reiki-kliniken både på vardagar och helger, även kvällstid. Gå in på bokadirekt.se och välj vilken tid som passar dig. Du kan också ringa och boka tid. Kontaktinfo hittar du här.

Vill du lära dig själv finns det flera reikikurser att välja på. Oftast är de på helger, men på sommar och en del lovveckor har vi även kurser på vardagar. Du finner alla Reiki-klinikens aktiviteter här i vår kalender.

Reiki healing Göteborg – hur?

Ta emot – behandling

Ursprungligen i Japan brukade en reikibehandling ske på golvet eller med klienten sittande på en stol. En del kan fortfarande göra så, men när du får reiki healing på Reiki-kliniken i Göteborg får du ligga på en behandlingsbrits, eller sitta i en vilfåtölj. Du är fullt påklädd och har ett skynke eller filt över dig medan du slappnar av med musik i bakgrunden. Reikiterapeuten placerar sina händer på dig, eller en bit ovanför din kropp – vad som känns bäst för dig. En sådan här reikibehandling på Reiki-kliniken i Göteborg inkluderar också samtal före och efter för att reflektera över vilka processer som sätts igång och hur du kan hantera detta.

Ovan beskrivs alltså en enskild behandling, men på Reiki-kliniken kan du ta emot reiki på flera andra sätt också. Klicka på länkarna nedan och läs om hur det går till.

Du kan enkelt boka tid själv här på bokadirekt.se

Lär dig själv – gå kurs

Om du redan provat att ta emot reiki och upplevt något av de fantastiska effekter som kan sätta fart efter det, kanske du är lockad att lära dig själv. Tveka då inte! Det är ett fantastisk redskap som du sedan har med dig resten av livet. Reiki är också lätt att lära sig och du blir en kraftfull kanal redan efter första kursen. Det finns två reikikurser för nybörjare: Holy Fire® Reiki och Angelic Reiki®. Det blir förstås ännu kraftfullare ju mer du praktiserar och om du går vidare med fortsättningskurser. Klicka här för att se Reiki-klinikens stora utbud av Reikikurser och kurser som kompletterar Reiki.

Reiki healing Göteborg och på distans

Om du inte kan ta dig till Göteborg men ändå vill ta del av våra behandlingar eller kurser finns det möjlighet att göra så på distans. Flera av Reiki-klinikens kurser hålls också som online-kurser. Läs hur online-kurser går till här.

Det är även möjligt att ta emot en fullständig reikibehandling på distans. Effekten blir som en vanlig behandling, men klient och terapeut möts via en skärm på mobil eller dator. Läs mer om hur reiki på distans går till här.